Aanbevelingen

Wat onze klanten vertellen

Multi Modis staat voor Kwaliteit met de hoofdletter K.

Multi Modis is een vakkundig vertaalbureau dat zowel vanuit het Pools of Russisch naar het Nederlands kan vertalen, en vice versa. De eigenaresse, mevrouw Van Holstein, heb ik binnen mijn eigen bedrijf een aantal malen verzocht om door mij uitgebrachte financiële adviezen voor Poolse werknemers begrijpelijk te maken. Ik heb mevrouw Van Holstein ervaren als een warme persoonlijkheid, die op een uiterst vriendelijke en professionele wijze haar klanten goed helpt tegen een vriendelijk tarief. Ik kan de dienstverlening van Multi Modis aan iedereen die vanuit het Pools of Russisch iets te vertalen of te tolken heeft, van harte aanbevelen.

Ton Blommaert
Blommaert Financieel Advies

Uitstekende vertalingen én kennis van de markt en bedrijfsculturen in zowel Rusland als Polen.

Communicatiebureau Werkwoordwinkel werkt graag samen met Multi Modis.
Na een aantal matige ervaringen met andere vertalers kwam ik met Jolanta van Holstein van Multi Modis in contact. Door haar hoge kwaliteit van werken besteed ik sinds die tijd het nodige vertaalwerk voor zowel Russische als Poolse lezers alleen nog aan Multi Modis uit. Naast perfect taalgebruik is voor mij vooral hun kennis van de verschillende markten en culturen van belang. Er wordt niet klakkeloos vertaald, maar gericht aangesloten op de doelgroep – een duidelijke meerwaarde. Zo blijft ook in vertaling de tekst een goede marketingtool waardoor mijn cliënten een hogere omzet bereiken.

Gabriella van der Linden
directie Werkwoordwinkel

Betrokken en deskundige dienstverlener

Multi Modis is een deelnemer in de incubator van Business Palace BV en toon zich als een leergierige ondernemer om nog betere dienstverlening aan te bieden op haar markt. Inmiddels zie je het aantal klanten toenemen en weten steeds meer ondernemers en bedrijven de weg te vinden naar Multi Modis. Dat kan alleen maar als je oprecht interesse hebt in je opdrachtgevers, betrokken service biedt en goede kwaliteit biedt. Daarmee heeft dit mooie bedrijf zich nu al op de kaart gezet en aangetoond een volwaardige dienstverlener te zijn.

Pluspunten: goede service, inlevend vermogen, deskundig, hartelijk

Navah Hochstein
Social Media Consultant

Tolken vanuit het Nederlands naar het Pools en vanuit het Pools naar het Nederlands.

Mw. Jolanta van Holstein tolkwerkzaamheden voor ons verricht heeft in de jaren 2011 t/m 2014. In de functie van tolk heeft zij ons ondersteund in de voorbereidingen en in de uitvoering van een scholingstraject van de Poolse uitzendkrachten. In samenwerking met de uitzendbureau Tido Vesta en mw. J. van Holstein (als tolk) hebben wij een MBO1 Opleiding Plantenteelt gerealiseerd voor de Poolse medewerkers. De opleiding duurde 2 jaar, 3 uur per week en was op persoon gericht. Mevrouw Van Holstein heeft gedurende deze periode getolkt vanuit het Nederlands naar het Pools en vanuit het Pools naar het Nederlands, tijdens de informatiebijeenkomsten, intake besprekingen en inschrijvingen, tijdens de lessen, bij de gesprekken met de Poolse medewerkers op de werkvloer en voor het tolken bij de communicatie tussen de leraren en de Poolse medewerkers. Als projectleider schakelde ik mw. Van Holstein in 2014 regelmatig in tijdens de examenreeks als afsluiting van de opleiding. Mw. Van Holstein heeft getolkt bij Proeve Van Bekwaamheid, project Westland op verschillende locaties van erkende opleidingsbedrijven, waar de leerlingen werkten.

Ad Zondervan
projectleider

Connects people and creates new opportunities for Dutch companies in Poland

Multi Modis is an all-round translation agency, providing translations from Dutch. Jolanta translated our little playbook into Polish. Besides translations Multi Modis offers guidance on how to be successful in Poland. Knowledge of the Polish language and culture is essential.
Thanks to her big loyal network of business professionals, Jolanta van Holstein, connects people and creates new opportunities for Dutch companies in Poland.

Bart Jenezon
1nspiring Company BV

Promote your company and products to large network in Eastern-Europe

Next to Westlandwerk.nl, I execute marketing activities for the family business Hendriks Young Plants. Multi Modis translated our website www.hendriksyoungplants.com to Russian. I really liked the cooperation with Jolanta and we are very satisfied with the end result. Moreover, Jolanta did also promote our company and products to her large network in Eastern-Europe. The translation in combination with SEO improvements resulted in 13% more visitors from Russia and Ukraine in comparison to the year before. Great job Jolanta!

Freek Hendriks
Hendriks Young Plants

Woordenboek Nederlands-Pools

I have experienced the dictionary Dutch-Polish from Multi Modis not only translating literally, but it also explains in which context you should use what translation. This enables one to relate the situation he or she is in to the several translation possibilities offered.

Except for that, the application is very user friendly. I hence can recommend anyone often urged to translate from Dutch into Polish to use it.

Good job, Jolanta!

Stef Koning
Business Communication (MA)

Scroll to Top